VORBESTE CU UN PROFESIONIST HORECA

+40 21 212 11 77 / +40 21 212 11 88

NOUL CUPTOR RETIGO VISION


Vision -> Gatire perfecta. 

Pot fi absolut sigur că rezultatele mele de gătit vor fi întotdeauna de o calitate excepțională. Alimentele pe care le pregătesc au culori perfecte, sunt suculente, crocante și sănătoase, cu o cantitate minimă de grăsime.

  • REZULTATE EXCELENTE PRIN GATIRE CU ABUR  Sistemul avansat de generare a aburului Retigo Vision asigură culoare, gust și consistență excelente ale meselor preparate, păstrând în același timp cantitatea maximă de vitamine și nutrienți.
  • CULOAREA IDEALĂ ȘI CRUSTATE A PREPARATELOR  Controlul umidității active (AHC) este un sistem de control al umidității precizie care menține climatul ideal pentru mesele pregătite. Datorită tehnologiei brevetate, camera de gătit poate fi dezumidificată rapid și eficient, dacă este necesar. Rezultatul preparatului fiind cu o crustă perfectă și culoare maro aurie.

  • MAI PUTIN STRES IN BUCATARIE  Opțiunea de a găti mai multe mese simultan în același mod cu diferite perioade de preparare și fără contaminare încrucișată cu miros sau aromE, ajută la creșterea capacității bucătăriei. Folosind funcții precum gătitul in timpul noptii sau coacerea la temperaturi scăzute, bucătarul oferă mai mult timp în timpul orelor de vârf dimineața și realizează o utilizare mai mare a meselor preparate. Toate acestea sub controlul HACCP.

  • TOATE TEHNOLOGIILE DE GĂTIRE  ÎNTR- UN SINGUR CUPTOR Retigo Vision este un singur sistem de gătit pentru majoritatea metodelor de gătit (gătit, fierbere, coacere, coacere, prăjire, gratare, prăjire, confit, gătit sub vid - Sous-Vide, conservare, deshidratare, proceduri la temperaturi scăzute, menținerea regenerării calde și de mâncare).

Vezi mai multe detalii despre Noile Cuptoare Retigo Vision aici


Categorii
Stiri recente