VORBESTE CU UN PROFESIONIST HORECA

+40 21 212 11 77 / +40 21 212 11 88

Noul Retigo Vision Mai mult decat perfecțiune


Valorile rămân, inovația continuă

Este deja bine știut că o bucătărie solicitată are în dotare măcar un convectomat cu ajutorul căruia onorează mult mai rapid o comandă. Contigrup a înțeles acest lucru, alegând să dezvolte și să ușureze munca în restaurante.

Anul acesta, Contigrup  lansează pe piața românească noul cuptor Retigo Vision II, unul din cele mai versatile -extrem de ușor de utilizat-, economice - dublu izolat, 3 straturi de geam la ușă, folosirea aburului neutilizat și tehnologice - fiecare bucătar își poate configura propria interfață - cuptoare de pe piață. O inovație gastronomică atent proiectată ce reușește să mențină standardele ridicate ale fratelui său mai mic, Vision I (cuptor deja cunoscut clienților noștri), upgradând procedeele de gătit și ușurând în continuare viața bucătarilor. Ca și noutăți culinare, Vision II introduce programe noi precum gătitul în sous vide, confiatul, sterilizarea și afumarea atât la aer rece cât și la aer cald, precum si  un nou concept pentru gatirea in acelasi timp Totodată, senzorii de aburi măsoară nivelul aburilor din cuptor în fiecare milisecundă, cantitatea de aburi presetata fiind mereu aceeasi.

Unealta perfectă a chefilor de pe întreaga planetă

Revenind la utilitatea echipamentului, Retigo a realizat că un chef nu are timp de pierdut în bucătărie și că orice procedeu de gătire poate fi inclus într-un utilaj modern. Faptul că tehnologia avansează chiar în momentul în care dumneavoastră citiți acest articol, nu mai este străin nimănui. Folosindu-se de evoluția softurilor, in stransa legatura cu parti componente patentate și alaturi de chefi de top din lumea întreagă, Vision II reușește să atingă exigențele oricărui bucătar și, totodată, atinge cotele minime de griji necesare mentenanței.

Vision Perfect Cooking

Clienții au devenit tot mai pretențioși și au început să înțeleagă că, pe lăngâ gustul mâncării, procedeul de preparare si aspectul preparatului, au un  rol foarte important. Programele Vision Perfect Cooking sunt configurate în așa fel încât bucătarul sau echipa sa poata controla cu ușurință preîncălzirea cuptorului,  se pot folosi de gatirea in aburi cu cel mai riguros control cunoscut astazi , păstrând astfel gustul, consistența si culoarea perfectă a preparatelor.

Puterea instalata superioara, alaturi de ventilatia controlata procentual si izolatia perfecta, face din Vision 2 un echipament imbatabil.

Designul Vision & My VisionControl

Un aspect foarte important al acestui cuptor este cel constructiv. Vision II vine cu o nouă ușă formată din 3 straturi de geam, o izolatie dubla fata de generatia anterioara  un nou mecanism al mânerului, cu un sistem testat la 10000 inchideri, iar camera de coacere este construita din inox AISI 316- cel mai rezistent inox la caldura si aburi,  tratata intens anticoroziv .  Toate aceste aspecte ajută, fără îndoială, la o amortizare rapidă a investiției prin consumul mic de energie pe care Vision îl deține, desi puterea instalata este marita. Totodată, Retigo duce tradiția mai departe prin adăugarea unui display full touch screen, cu dimensiuni mărite și cu un soft ușor de utilizat care, cu ajutorul echipei Contigrup, este programabil în limba română.

Cu o vastă experiență acumulată pe parcursul a 17 ani de activitate, Contigrup știe că investiția într-un astfel de cuptor poate face o diferență majoră într-o bucătarie. De la procedee de gătit în aburi la cele puțin mai complicate ca gătitul în over night, cuptorul Retigo Vision II nu numai că vă asigură dumneavoastră, investitorilor, un confort financiar, dar reușește să acopere majoritatea metodelor de preparare, ducând gastronomia la un alt nivel.


Categorii
Stiri recente