PACOJET 1 este o masina unica de procesare cu ajutorul careia sa pot produce o larga varietate de retete atat de desert cat si de fine cuisine. Se prelucreaza produse alimentare proaspete, non-congelate; congelate.
Cu ajutorul acestei masini se pot produce serbeturi, inghetate, spume usoare , creme proaspete si inghetate, carne cruda sau preparata , pește (biftec tartar), ierburi, legume, fructe, ouă, smântână, piure, milkshake-uri, produsul fiind procesat in stare congelata, la - 22 grade celsius, la finalul procesului el atingand temperatura de - 12..-14 grade Celsius, temperatura optima de servire. Timpul de procesare pentru o portie este de 60 secunde.
Posibilitatea prelucrarii pe porțiuni intregi sau zecimale, perfect pentru cantități precise; Procesarea se face cu aer sub presiune, folosit optional cu depresurizare automata in orice moment al ciclului.
FUNCTII: Functia de AJUTOR pentru supra-umplere; Functie imbunatatita de TAIERE/TOCARE pentru procesarea produselor proaspete si congelate cu “Pacojet Coupe Set” a plantelor aromatice, pentru tartar etc.; Functia de MIXARE pentru produse lichide. Aceste functii de procesare se utilizeaza fara generare de caludura.
Rezultate rafinate - culori naturale, vibrante, arome intense, texturi ultra-fine și gust excepțional.
Timp procesare: - 1 portie in 20 sec, un recipient intreg (1 L) în mai puțin de 4 minute;
- In 60 min: 15 L de șerbet sau inghetata in 15 arome diferite, 15 kg de pateu, terrines, spume pufoase , 15 kg de ierburi sau condimente pentru sosuri, uleiuri, 150 de porții de supă în 15 variante, etc;
Sistemul include: 1 Ghid de utilizare, 1 Carte de bucate cu inspirații culinare rafinate, create in bucătarii cu Pacojet.
- Putere : 1000 W / 220-240 V / 50-60 Hz, 120 V / 60 Hz
- Dimensiuni: 498 × 182 × 360 mm
- Greutate: 14 kg
- Capacitate recipient: 1 L, h: 135 mm, Ø: 130 mm
- Maximum fill: 0.8 L / 28 fl. oz
- Temperatura de lucru: −22 °C / −8 °C
- Viteza mixare : 10,000 rpm ; Viteaza blenduire 2,000 rpm
- Presiunea: 1.2 bar

PACOJET 1 | ||
![]() |
||
Descriere |
||
PACOJET 1 este o masina unica de procesare cu ajutorul careia sa pot produce o larga varietate de retete atat de desert cat si de fine cuisine. Se prelucreaza produse alimentare proaspete, non-congelate; congelate. Cu ajutorul acestei masini se pot produce serbeturi, inghetate, spume usoare , creme proaspete si inghetate, carne cruda sau preparata , pește (biftec tartar), ierburi, legume, fructe, ouă, smântână, piure, milkshake-uri, produsul fiind procesat in stare congelata, la - 22 grade celsius, la finalul procesului el atingand temperatura de - 12..-14 grade Celsius, temperatura optima de servire. Timpul de procesare pentru o portie este de 60 secunde. Posibilitatea prelucrarii pe porțiuni intregi sau zecimale, perfect pentru cantități precise; Procesarea se face cu aer sub presiune, folosit optional cu depresurizare automata in orice moment al ciclului. FUNCTII: Functia de AJUTOR pentru supra-umplere; Functie imbunatatita de TAIERE/TOCARE pentru procesarea produselor proaspete si congelate cu “Pacojet Coupe Set” a plantelor aromatice, pentru tartar etc.; Functia de MIXARE pentru produse lichide. Aceste functii de procesare se utilizeaza fara generare de caludura. Timp procesare: - 1 portie in 20 sec, un recipient intreg (1 L) în mai puțin de 4 minute; Sistemul include: 1 Ghid de utilizare, 1 Carte de bucate cu inspirații culinare rafinate, create in bucătarii cu Pacojet. Conceptul Pacojet
Instalare si utilizare
Viteza si flexibilitate
Set cupe
|
||
Specificatii
|
||
Nu aveti produs selectat. Puteti selecta unul prin completarea numelui in casuta de mai sus. |